Hoppkurs for barn i vinterferien

Lyst til å droppe innom for å hoppe en dag i vinterferien, eller få et hoppkurs ved å være med hele uka? Tromsøhopp tilbyr begge deler mandag – fredag hele vinterferien. 

Vi stiller med hoppinstruktør hver dag mellom kl 11:00 og 13:00 i de to minste bakkene våre – en 6-meter og en 12-meter (13:30 og 15:30 på fredag). Etter endt hoppleksjon serverer vi lunsj for deltagere mellom 13:00 og 13:30 (samme tid på fredag før hopping). Når maten er ferdig kan de som vil fortsette i bakkene dersom det gjøres avtale om ski og låsing av klubbhuset med medlemmer av klubben. 

Betaling
Hoppskole hele uka koster kr. 300,-, og inkluderer instruksjon, leie av ski og lunsj alle dager. Deltagere kan også fortsette på vanlig hoppskole hver tirsdag mellom 18:00 og 19:30 på samme vilkår som de andre deltakerne. 
Hvis du bare skal delta en dag, betaler du 75 kroner for det samme.
Andre medlemmer av klubben og foresatte får kjøpe lunch for 25,- pr. gang.

Hvem kan delta? 
Deltakerne må ha grunnleggende skiferdigheter, først og fremst at de står stødig ned en bakke og kan stoppe ved å ploge. De som har dette inne, vil kunne lære å hoppe meget raskt og få oppleve gleden av å mestre noe som er virkelig gøy og utviklende å holde på med!  

Utstyr
Deltakerne må ha med seg skisko for NNN-bindinger. Klubben har barne-hoppski med slike bindinger. Disse er enkle å betjene for barn og flotte for å lære seg å hoppe i disse småbakkene. Vi har også ordentlige hoppski for de som er litt eldre og behersker tyngre utstyr. Ta gjerne med en hjelm av et eller annet slag om du har; vi har også noen til utlån.

Mer informasjon: 
Om hoppskolen: http://tromsohopp.no/hoppskole/ 
Om hoppbursdag i småbakkene: http://tromsohopp.no/hoppskole/utleie/ 
Om barn og ski: http://tromsohopp.no/hoppskole/barn-og-hopp-tips/