Seier til både Johann og Jonas i Norgescupen

«Størst i hopp-Norge», skrev iTromsø om oss på fredag etter å ha talt opp og funnet ut at vi hadde dobbelt så mange deltakere i Norgescupen som nest største klubb forrige helg. Med seire i elite- og B-klassen har Johann Forfang og Jonas Sandell vist at vi også kan være best.

Helgas Norgescup i Sprova ble litt amputert. På grunn av en værmelding med sterk vind, ble det belsuttet å legge begge rennene til lørdag.

Det var i det andre rennet at tromsøhopperne virkelig slo til. Johann vant eliteklassen med hele 5 poeng og stod dermed på toppen av pallen for første gang i denne gjeveste klassen. Det samme var tilfelle med Jonas, som fikk sin første seier i B-klassen. Det holdt så vidt, bare 0,5 poeng foran nummer to. Tord Markussen Hammer ble nr 14 i eliteklassen.

I det første rennet ble Jonas nr 4. Johann kom på 5.-plass. Det var også svært gledelig at Tord kom på 7. plass etter en del ujevn hopping i de første rennene på snø. Førstehoppet hans på 95,5 meter var på høyde med de beste og viser hva han har inne.

Alexander Henningsen ble nr 17 i det første rennet men ble disket i det andre pga feil skilengde.

Resultatliste første renn her.

Resultaliste andre renn her.

Skiforbundets omtale med bilder her.

Tagger: