Velkommen til hoppfest i Grønnåsen 15. – 17.2

Oppdatert kjøreplan
På lagledermøtet ble det bestemt følgende kjøreplan for rennet på søndag:

10:00 – prøveomgang K45
10:30 – renn K45
11:30 – prøveomgang K70
12:00 – rennstart K70

Invitasjon
Tromsø skiklub arrangerer Rekruttcup i Grønnåsen helga 15. – 17.2. Rekruttcupen er en nasjonal hoppcup (se her) for ungdom mellom 13 og 16 år som går om vinteren. Forspillet til helgen starter på fredag 15.2 med fri treningshopping fra kl 14. Konkurransene starter med prøvehopping kl 10 på lørdag. Rennet starter kl 12. Søndag er det nytt renn, også det med prøveomgang kl 10, men rennstart kl 11.

Invitasjon med nærmere opplysninger om tidspunkter, klasseinndeling, påmeling (frist onsdag 13.2) mm er lagt ut hos Skiforbundet her.

Rekruttcupen vil være en flott anledning til å oppleve god hopping. For det er virkelig høyt nivå på de beste jente- og guttehopperne i Norge. Vi håper derfor at mange kommer og ser på i Grønnåsen denne helga.

Ikke minst håper vi at mange barn og ungdommer vil finne veien og bli inspirert til å prøve å hoppe selv. Det blir anledning til å prøve klubbens hoppski – med NNN-bindinger for langrennsstøvler – eller ordentlig hoppsko og -ski. Bakkene vi tilbyer er en 6-metersbakke og en 12-meter med flere avsatser og bommer så man kan gå gradene. Her er det et trivelig og uhøytidelig miljø hvor det viktigste er å gi barn gode opplevelser av å mestre noe de færreste av dem tror de vil tørre – før de har prøvd. Vi stiller opp og veileder og har god erfaring med at det ikke skal så mye instruksjon til før de føler at de har tatt store steg.

Nyhetsmelding fra oktober: Tromsø får RC-renn
Det er nå bestemt at Tromsø skiklub har fått tildelt Rekruttcup-renn 16. og 17. februar. Det er en glede for oss å ta i mot de beste 13 – 16-åringene i landet. Det blir konkurranser i de to største bakkene, K70 og K45.

Vi har satt ned et rennutvalg som skal trekke i trådene for arrangementene våre i vinter. Det består foreløpig av Jan Eivind Pettersen, Hanne Sætermo og Jørn Thomas Hansen. Vi kommer til å trenge at mange stiller opp til både dette rennet og de andre vi skal arrangere i vinter og melder seg til å bli med!

Tagger: