Trener-, utøver- og miljøsamling med Rune Rebne 22.-23.11

Vi har vært så heldig at trener på kvinnelandslaget, Rune Rebne, kommer til Tromsø helga 22-23 november for å holde en oppfølging av fjorårets kurs. De foreldrene som deltok i fjor kan fullføre trener 1, men det er også åpent for nye foreldre – og unge hoppere. Vi regner med omtrent samme opplegg som i fjor med det vi kallte en trener-, utøver- og miljøsamling, med særlig vekt på det siste. Vi starter kl 13 på lørdag, har felles middag og samvær på kvelden og slutter ca kl 16 på søndag. Program kommer.

Bakgrunnen er at vi arrangerte en meget vellykket trener-, utøver- og miljøsamling i Ersfjorden i november i fjor. Her deltok ca 35 foreldre og unge hoppere; foreldrene fikk opplæring som trenere og instruktører, mens hopperne fikk prøve ut varierte øvelser både i gymsal og ute med mye vekt på lek og moro. Kursleder var Rune Rebne, som bl.a. er trener på kvinnelandslaget, ansvarlig for jenteprosjektet – og musiker. Rune kan masse om hoppteknikk og allsidig trening. Han er en meget dyktig pedagog som inspirerer og sprer godt humør. Vi garanterer en artig og lærerik helg!

Samlingen er for både foreldre som vil lære mer om hoppsport og kunne bidra med å instruere, og for utøvere som vil få praktisk trening. Selv om trenerambisjonene kanskje ikke er de største, så anbefaler vi kurset for å skjønne mer av hva sporten barnet ditt holder på med går ut på; hopp er en teknisk krevende idrett som det kan være vanskelig å skjønne uten litt opplæring. I fjor var det med ca 35 deltakere fra Rognan, Narvik, Harstad, Karsjok og Tromsø – noe flere hoppere enn voksne.

Påmelding og nærmere informasjon hos Arne Utby på arneutby@hotmail.com eller mobil 90555126.