TRENER 1 HOPP kurs i Tromsø


Troms skikrets arrangerer Trener 1 HOPP kurs i Tromsø på sensommeren. Kurset passer for trenere, foreldre til hoppere og andre interesserte.
Vi håper så mange som mulig i klubben benytter denne sjansen til å få kunnskap om trening for å mestre skihopping!!

TRENER 1 HOPP kurs i Tromsø

Kurset går over to helger 20.-22.august og 3.-5. september 2021
Kursinstruktør er Kjetil Strandbråten fra Norges skiforbund hopp
Kursavgift: Tromsø skiklub hopp dekker deltakeravgiften for våre medlemmer, for foreldre til skihoppere i klubben samt for de som har vært trenere i vinter!

Kurset passer både for trenere for barn innen skihopp, for foreldre med barn som driver med hopp og andre hopp-interesserte. Ingen forkunnskaper kreves. Nedre aldersgrense er i hovedsak 16 år (men vi åpner for deltakelse også for de som er fylt 15 år, som vil få kursbeviset ved fylte 16 år).

Trener 1-kurset tar sikte på å gi opplæring i hvordan du på en god måte opptrer som trener for barn, og hvordan best mulig legge opp treningsøkter som er rettet mot barn opp til 12 år. Mål for kurset er å gi en innlæring av grunnleggende tekniske ferdigheter. Utvikle fysiske, psykiske og sosiale egenskaper for utøvere på begynnernivå, og å ivareta utøvernes behov i et sosialt, spennende og trygt miljø.
Kurset holdes i Tromsø skiklub hopp sine lokaler i Grønnåsen. Deler av undervisningen vil foregå i plastbakkene i Grønnåsen samt i gymsal.

Påmelding innen 15.august via denne linken: PÅMELDING
(Linken finner dere også i arrangement lagt ut på vår facebookside)

Ved spørsmål kontakt Hilde Halland, tlf 95798237