Som julekveld og bursdag på en gang: 20 par nye rekruttski

Vi har for så vidt visst en stund at vi har vært så heldige å bli trukket ut til å få 20 par rekruttski av skiforbundet. Men det har tatt tid å få dem fram i posten. Først i dag kunne vi pakke opp den flotte gaven og sette skiene inn i klubbhuset. Her er de klare til bruk allerede førstkommende helg med rekruttaktivitetene som går paralelt med nordnorsk mesterskap i hopp og kombinert.

Den ene skitypen er 10 par korte twintip-ski med NNN-binding (Åsnes Snurle). Disse er ypperlige for lek i bakker. I tillegg fikk vi 10 par Xcuse hoppski, også de med NNN-binding for langrennsstøvler. Dermed unngår vi problemet med å finne sko i riktig størrelse ettersom de fleste barn har langrennsstøvler. XCuse ble tidligere markedsført under merket Dragon. Dette er lette og litt smalere hoppski som er ypperlige for begynnere, og som faktisk hopplandslaget også bruker for trening. Vi har allerede brukt Dragonski i noen år, men med wirebinding og telemarksko.

Det var mange om beinet og ble en meget vanskelig prosess å plukke ut de klubbene som til slutt fikk skipakke. Vi var så heldige at valget falt på oss og takker for tilliten fra Skiforbundet! Vi vil leie og låne dem ut etter retningslinjene vi har laget for ski, og samarbeider gjerne med andre klubber som vil bruke dem for hopp og skileik.

Vi er nå godt forspent med ski for de yngste rekruttene. Det vi mangler er ski og særlig sko for tenåringer og voksne. Det har faktisk kommet noen voksne og spurt om å få prøve hoppski for å leve ut drømmen om å hoppe, og vi har så langt klart å finne nok ski til at de har gått fornøyd fra bakkene etterpå. Vi har planer om rekrutteringsframstøt også overfor eldre enn hoppskolealder, så om du har noen gamle hoppstøvler eller ski som du ikke bruker, så hører vi gjerne fra deg.