Snømangel og utsatt renn

Øverbygdhop hadde tillyst småbakkerenn 13 desember. På grunn av snømangel blir det utsatt. Tilløpene er i orden i de fire minste bakkene (K5 – K25) og det ligger et underlag over alt, så de er optimister og inviterer til trening så snart det kommer mer.

Ildsjeene der inne har gjort en utrolig innsats med bakkene de siste månedene. De har fått endret på profilene i begge de to største bakkene, forlenget tilløpet i den største, bygget varmebu i den og ffått heis. For å bare nevne noe. Noe av årsaken er at de skal arrangere veteran NM. Der har de bedt om å få hjelp fra Tromsø, og det stiller vi selvfølgelig opp på. De har lagt ned hjemmesida de hadde før, men er desto mer aktive på Fjesboka. Gå inn og se på «Venner av hopp og kombinert i Målselv» – der ligger masse bilder og rapporter fra arbeidene.

I Grønnåsen har vi hatt hoping både i K12 og K30 i november. Men etter mildværet har det ikke vært mulig å hoppe. Etter siste snøfall ble det rullet i både K45 og K70 på onsdag så vi skal ha en såle. Da er det bare å smøre seg med tålmodighet – og begynne å danse snødansen om det ikke kommer av seg selv!