Så er vi i gang i bakkene!

Mandag hadde gutta først dugnad for Remix, så ble treninga gjort om til bakkeprepping sammen med Stein og resten av støttetroppene. Tirsdag var det spaing av mer snø inn og finpuss med å skjule stein og rette humper. Belønningen kom da Christian Haugan fikk æren av å invie det flotte nye Sparebank-sporet i K45. Dermed rant de etter treneren i yr glede over at det endelig er snø og hopping igjen. Christian selv fikk noen luftige svev i K70 etterpå og er godt tent foran helgas Norges-cup.

Status i dag onsdag er at K12 er i god stand med godt med snø. Det er litt tynt i K45 og K70, men preppemaskina har kjørt sletta og det er fullt brukbart. K30 er foreberedt, men ikke ferdig preparert.

Iveren etter å hoppe er stor nå, og det kommer nok til å bli aktivitet omtrent hver dag så lenge vi har forhold for det. Vi må se an forholdene litt i denne overgangen før vi kommer tilbake med beskjed om omlegging fra inne- til utetrening. Følg med her og på Tromsøhopp på Facebook (åpne sider som du bør like og følge med på)!

Tagger: