Jonas Sandell vant i Norgescupen

Jonas Sandell vant A-klassen i det andre av de to åpningsrennene i Norgescupen på plast. Rennet gikk i 90-metersbakken i Granåsen. Her hoppet Jonas 96m i første hopp og 94m i det andre, som dommerne premierte med fra 18.0 til 18.5 i stil. Det ble 247 poeng og en klar seier, 13 poeng foran Jan Fuhre og Kristoffer Sørli på delt andre plass. Jonas fortsetter dermed framgangen fra i vinter, da han hoppet seg opp fra B- til A-klassen en stund uti sesongen. Her er det tydeligvis gjort et grundig treningsarbeid i sommer.

Tromsø skiklub stilte med 5 hoppere, to i elite og tre i A-klassen. Vår 6. hopper i Norgescupen, August Elvevold, fikk dessverre ikke debutert siden han er skadet etter et fall. Ved siden av Jonas var det Alexander Henningsen som gjorde det best resultatmessig denne helga med 6. og 11. plass. Tord M. Hammer og Johann Forfang kom på hhv 14. og 15. plass i eliteklassen søndag og 15. og 21. plass på lørdag. «Debutanten» fra slutten av sesongen i fjor, Anders Jacobsen, vant begge rennene i eliteklassen.

Lenke til Skiforbundets omtale av det første rennet, med resultater: her.
Lenke til omtale og resultater for det andre rennet: her. Her ligger det også et fint bilde av Jonas som smiler bredt på premieutdelingen.