Barn får mange muligheter til hopp denne uka

Begynnerhoppski med NNN-binding er et enkelt tilbud for barn som vil prøve å hoppe på ski som er bedre enn tynne og stive langrennsski. Denne uka blir skiene virkelig tatt i bruk:

Vinterfest
Lørdag 16.3 er det vinterfest på Charlottenlund i regi av Idrettsrådet. Flere idretts- og friluftsorganisasjner går sammen om å lage bål, natursti og ulike skitilbud. Hoppklubben har laget tre småbakker som skal gi utfordringer fra de minste som aldri har hoppet til de litt større. Bakkene ligger i østsiden av Charlottenlund, mot Kurbadet. Der vil vi være med skiene våre fra kl 12 til 15.

TSKL sin trening
Mandag 18. skal Tromsø skiklubb langrenn låne dem. De legger inn hopp i skileikanlegget på Templarheimen som en del av treninga for de yngste årsklassene. opp gir mer alllsidige skiferdigheter og er lurt å trene på også for de somm skal bli gode til å gå på ski.

Mortensnes skole
Tirsdag, onsdag og torsdag skal de tre eldste årstrinnene på Mortensnes skole ha vinteruke. De får låne ski og de minste bakkene våre. Skolen hadde kurs i hopp somm aktivitet i fjor, og lærerne har fått en introduksjon til bruken av anlegget vårt.

Hoppskolen
Hoppskolen fortsetter på tirsdager kl 18 i de to minste bakkene i Grønnåsen. Klubben har også trening på torsdag kl 18, hvor det er anledning til å prøve seg.

Slettaelva skole
Fredag er det Slettaelva skole som overtar og gjør det samme som Mortensnes for en av klassene sine.

Hvis det er flere skoler eller lag og foreninger, som ønsker å gjøre det samme, så er det bare å ta koontakt med oss.