Stein Johannessen får Idretskretsens ildsjelspris

Stein Johannessen ble tildelt Troms Idrettskrets sin Ildsjelspris på en festmiddag i helga. Ved overrekkelsen la Sylvi Ofstad vekt på at Stein både har lagt ned et stort arbeid for Tromsø skiklub, og at han har en lang karriere bak seg som hopper med gull i Veteran-VM som de kanskje høyeste prestasjonene.

Fra Tromsø skiklub kan vi bare føye oss til begrunnelsen. Stein har lagt ned en enorm innsats som bakkesjef i Grønnåsen. Han er tradisjonsbæreren i klubben; mange har som smågutter fått høre hans historier fra «gamle dager», og fortsatt sitter småguttene og måper til hans fortellinger. Han har vært limet i klubben i en årrekke, og hans kaffemøter i Grønnåsen er noe man helst ikke vil miste.  I tillegg til alt som er kommet fram i forbindelse med utmerkelsen, så er Stein en atlet som vi regner med å få se gjøre mange fine klassiske svev til vinteren og i mange år framover. Det er gledelig at Stein og hans rolle blir sett og hedret også utover hoppmiljøet.

Takknemlighet for Stein sin innsats gjorde at han i fjor ble utnevnt til æresmeldem i Tromsø skiklub. Han fikk også Norges Skiforbunds hederspris. Se omtale her.

Gratulerer med nok en velfortjent anerkjennelse!

Les mer i iTromsø her.

Tagger: , ,