Sommerhopping – to samlinger annonsert

Skiforbundet pleier hvert år å arrangere en storsamling tidlig i sommerferien. Vanligvis har dette vært i Ørnskjøldsvik i Sverige. Det er nå bestemt at samlingen flyttes til Midtstulia i Oslo etter at det er blitt ferdig som et rekrutteringsanlegg med plastbakker. Foruten hoppbakkene har de leiet en trampolinehall rett nedenfor bakkene som vil bli et samlingspunkt utenom hoppingen. Samlingen starter 24. juni og avsluttes 30. juni. Se mer omtale hos Skiforbundet her.

Vi oppfordrer til å sette av datoen i ferieplanleggingen. Dette er en fantstisk fin anledning til å få god instruksjon, hoppe masse, treffe andre hoppere og foreldre og få være med på mye moro. Landslagene er med og trener parallelt og stiller opp på instruksjon og premieutdeling – og lek; i fjor slo Kaja Tom Hilde i balansering på slakk line. I tillegg er det foredrag og kurs. Det hele avsluttes med et renn.

Det er et begrenset antall plasser på samlingen. Vi vil gi mer info seinere om når det åpnes for påmelding; da må man sitte klar og melde seg på raskt. I fjor ble det lagt ut 27. april – se her.

Midtstulia har K10, K20, K40, K60 og K90. Se hjemeside her. Sommerbilde av Midtstulia

Ørnskjøldsvik i august
Samtidig har Hedmark skikrets annonsert at de vil ha samling i Ørnskjøldsvik, slik de også har hatt tidligere år. Den bli seinere på sommeren – i uke 31. Vi er hjertelig velkomne til å være med. Hedmark har mange gode trenere, så det kan og bli en fin anledning for de som foretrekker Ø-vik og som tidspunktet passer bedre for.

I Ø-vik er det K10, K20, K35, K55 og K90. Oversikt over bakkene her.

Hedmark-hopperne skal ligge på Gullviks havsbad (her) 15 km syd for byen,. Det er et flott sosialt samlingssted utenom hoppingen. Det lønner seg å være tidlig ute og reservere plass der. Vi kommer tilbake med mer informasjon om påmelding.

Det ryktes allerede at de ivrigste planlegger å delta på begge samlingene…

Tagger: ,