Sommerhopping i Ørnskjøldsvik og Knyken

Skiforbundets storsamling i Midtstulia er fulltegnet. For de som ikke fikk plass eller som tidspunket ikke passer for, så har vi fått invitasjon til to andre samlinger i sommer:

Hedmarkhopp i Ørnskjøldsvik 28. juli – 2. august
Hedmarkhopp pleier å ha sommersamling i Ørnskjøldsvik, hvor Skiforbundet arrangerte sine sommersamlinger før anlegget i Midtstulia ble åpnet. Vi er velkomne til å være med, i år som tidligere. Samlingen varer fra mandag 28/7 til lørdag 2/8 med «kjernedager» onsdag, torsdag og fredag. Hedmarkhopp har Rune Rebne som en dyktig og inspirerende trener, noe vi har sett under tidligere samlinger og fikk oppleve nærmere da han hadde trenerkurs i Tromsø i høst. Mer informasjon finner du her. Påmelding innen 20. juli.

Paradiskullen eies av IF Friska Viljor og består av fem hoppbakker med størrelse K90, K55, K35, K20 og K10 (se her). Fordelen med Ø-vik er at det er et lite sted hvor det blir mye sosialt utenom treningene. Det anbefales å bestille overnatting på Gullvik Havsbad (her). Her blir det felles grilling, bading, muligheter for å padle, lek og samvær. I alle fall to familier fra klubben skal kjøre hhv sørfra og nordfra. Det går også greit å ta tog fra Narvik til Ø-vik.

Trønderhoppskole i Knyken (Orkdal) 13-15 august
Trønderhopp ønsker velkommen til hoppskole i Knyken 13.-15. august 2014. Samlinga starter onsdag morgen og avslutter fredag etter lunsj.
• Alder fra 0 til 16 år
• Egen gruppe for jenter
• Oppfølging fra Trønderhopps hoppere og trenere
• Forum for trenere og foreldre/foresatte
• Overnattingsmuligheter for foreldre/foresatte – fra tirsdag for langveisfarende
• Genser og premie til alle deltagere
• Avslutter hoppskolen med premieutdeling

Knyken er et fantastisk skianlegg hvor hopp, alpint, langrenn, skiskyting og kombinert har felles arenaer, tilrettelagt for sommer som vinter. Hoppbakkene er fra K10 til K68 – se bilder her. Dette er et inspirerende forbilde for samling av skiidrettene som vi ønsker å få til i Grønnåsen skistadion.

Hoppskolen koster 1000,- per utøver. Invitasjon med program her. Spørsmål kan rettes til Gina Thrane på telefon 482 07 750. Siste frist for påmelding er 15 mai 2014 til gina.thrane@tronderhopp.no

Tagger: ,