Siste renn for sesongen: klubbmesterskap og Øverbygd

Åpent klubbmesterskap søndag 10. april
Vi har satt av søndag førstkommende til dette. Foreløpig er situasjonen at det fremdeles er gode forhold i K70 og K12, og treninga gikk normalt der i dag, tirsdag. K45 er det slutt med for i år, mens det må spas opp snø i toppen av K30 for å få den hoppbar. Beslutning om eventuelt renn tas på treninga på torsdag. Da må det også melde seg nok funksjonærer.

Øverbygdhopp lørdag 16. april
Øverbygdhopp har sendt oss invitasjon som er lagt ut under renn/invitasjoner. Ivar Solberg skriver flg i oversendelsen:

«Foreløpig ser mulighetene fo en skikkelig skifest i Skjærhaugen lovende ut! Skikkelig grunnarbeid og masse snø gjør at vi er optimistiske mht at det skal holde så langt ut i april. Vi håper også at Clas Brede (dvs Bråthen i Skiforbundet) i år skal skaffe oss et par landslagsahoppere, har ønsket oss Johan Remen Evensen og Anette Sagen. Håvard Klemetsen er også aktuell. Så håper vi at Kjelbotn og Sollie fra Bardu også stiller.

Fra Harstad og Tromsø kommer selvsagt store tropper !!!???.

Vi gleder oss!

Ivar»

Vi håper også at mange fra klubben tar turen til denne sesongavslutningen. Det er bare å gjenta reklamen for alle småbakkene de har som gir gode muligheter for rekrutter med alle ferdigheter. Øverbygdhopp har for øvrig også barneski til utlån med NNN-bindinger dersom det er langrenns-utøvere som vil prøve seg. Les mer på hjemmesida deres.

Tagger: