Samlinger på plast i sommer

Det er tre samlinger på plast i sommer som hopperne fra Tromsø har pleid å reise på. Alle sammen er innrettet mot de yngste hopperne; storsamlingen i Midstulia bare for dem, de andre også for de eldre. Her er det bare å legge opp sommerferieplanene så man kan få hoppet og hatt ferie! De aktuelle samlingene er:

Skiforbundets årlige storsamling i Midtstulia i Oslo 27. juni – 1. juli

Midtstulia ligger rett nedenfor Holmenkollen. Der er det fem plastbakker fra K10 til K95. Dette er en satsing på å samle alle hoppinteresserte barn og ungdommer fra 6 år og oppover til en samling med mye hopping, allsidig trening tilpasset alder/ferdigheter, sosialt samvær og ferie. Landslaget stiller opp som instruktører noen dager, ellers skal det være kompetente trenere som instruerer. Dette er ment å være en stor happening som skal gi inspirasjon og kunnskap, og det er en fin måte å holde oppe interesse og kunnskaper utenom snøsesongen. Samlingen koster kr. 2000,- + reise og opphold. Det er mulighet for camping. Samlingen har fått en del negative tilbakemeldinger de siste åra; mange deltakere (200), lite oppfølging, mye venting, men Skiforbundet har lovet å rette opp dette. Mer informasjon her: http://www.skiforbundet.no/hopp/nyhetsarkiv/konica-minolta-storsamling/ Om du ikke fikk meldt deg på innen fristen, er det verdt å høre om det er blitt ledig plass.  

Hedmarkhopps sommersamling i Ørnskjøldsvik 1. – 5. august

Flere unger/ungdommer med familie fra Tromsø har de siste årene deltatt på Hedmarkhopps sommersamling i Ørnskiøldsvik, Sverige. I år blir den i uke 31, 1.-5. august.  Før anlegget i Midtstulia åpnet arrangerte Skiforbundet sin sommersamling her, så Tromsøhoppere har vært i «Ø-vik» i lang tid og vært kjempefornøyde med å kombinere ferie og hopptrening der. Ø-vik kan friste med godt vær, flotte bademuligheter på Gullviks havsbad og i badeland rett nedenfor hoppbakken og mingolf og turistheis som en del av anlegget. Bakkene er K10, K20, K35, K60 og K90 – alle med plast.

Hedmarkhopp sin samling er mindre enn i Midstulia. Det har pleid å være ca 40 hoppere, men det kan bli noe større i år da de synes å ha slått seg sammen med Oppland skikrets for et felles opplegg.  Hedmarkhopp har mange dedikerte trenere – mange har stiftet bekjentskap med Rune Rebne på trenerkursene våre – og det har vært svært fornøyde utøvere og foreldre. Det  koster ca 400 kr å være med. Overnatting (telt/vogn/hytte) på Gullviks Havsbad, ca 12 km fra hoppanlegget som ligger i sentrum (vær tidlig ute med å bestille!). Her pleier det å være mye sosial aktivitet med bading, ballspill, grilling osv. Man kan evt bo på ungdomsherberge eller hotell i bysentrum med gangavstand til hoppbakken.

Mer informasjon her: http://www.skiforbundet.no/hedmark/nyhetsarkiv/2016/3/sommerens-vakkreste-eventyr-ovik-2016/   

Trønderhoppskolen i Orkdal 5. – 7. august

Trønderhopp arrangerer hvert år hoppskole for alle i alderen 0 (!) – 16 år i Knyken, Orkdal. Dette er et flott rekruttanlegg med tett med plastbakker fra 10m til 65m. Det er gitt informasjon om at samlingen starter allerede 5. august og går til 7. august; tidligere år har den vært noe seinere. Vi legger ut lenke til invitasjon når den kommer (søk evt selv på nettet) – høyst sannsynlig her: http://www.tronderhopp.no/hopprenn ..