Det blir hoppskole og trening på torsdag!

Oppdatering onsdag kveld:
Forholdene i K6 og K12 er overraskende gode. Faktisk ligger det et lite lag med nysnø der. Det skal ikke veldig mye jobbing til for å få bakkene i orden, og det er noen som tar ansvar for å komme tidlig og fikse det. Det blir derfor hoppskole til vanlig tid kl 18. Nye deltakere er hjertelig velkomne!

I motsatt ende har K70 blitt steinete og kan ikke brukes uten mer snø. Det ser ikke ut som umulige prosjekter å fikse verken K45 (to silespor i et hardt unnarenn) eller K30 (unnarennet ser fint ut, utfordringen blir å sette spor i snøen i tilløpet). Folk oppfordres til å komme tidligere enn vanlig på trening og ta en preppeøkt.

Tirsdag:
Mildværet har ikke smeltet bort snøen, og nå kommer kulda!
Det har vært et begredelig mildvær på toppen av en allerede snøfattig vinter de siste dagene. Treninga i dag tirsdag ble derfor avlyst. Inspeksjon av bakkene viste imidlertid at Grønnåsen har kommet langt bedre ut av det enn sentrum av byen, hvor grønne plener blottlegges og veiene smelter bare. I både K12 og K30 har sporene i tilløpene stått seg godt i mot angrepet. Unnarennene i alle bakkene er også intakte, selv om det trolig har trengt opp vann og kanskje stein noen steder i de største.

I løpet av morgendagen, onsdag, er det varslet omslag til kuldegrader. Torsdag skal det bli klart og kaldere, fredag ganske mange kalde grader. Hvis dette slår til og bakkene ikke smelter mer på onsdag, så blir det trening og hoppskole på torsdag. Vi må imidlertid regne med å bruke litt tid på å spa inn snø, bruke river på skare og annen preparering. Vi oppfordrer folk til å komme tidlig og gjerne ta med seg ski for å tråkke unnarenn.

Vi la opp snø og satte nytt spor i K6 i kramsnøen i kveld. Sporet i K12 har vært iset og er overraskende bra, så det skal ikke spas på mye før det kan trekkes på nytt og vi får fine forhold igjen. Hoppskolen burde derfor være sikret med en liten dugnad før oppstart. Det er for øvrig bare å ta med seg nye elever!