Kurs for hoppdommere og plastsamling 17. – 18. juni

Troms skikrets arrangerer kurs for hoppdommere fredag 17 juni kl 1700 til kl 2100 og lørdag !8 juni fra kl 1100. Kurset foregår på Bardufosstun og i Mobakken. Instruktør er Nikolai Sebergsen. Se omtale av tilsvarende kurs som ble holdt i Tromsø skiklub. På dette kurset ble det utdannet tre dommere fra Tromsø. På dette kurset håper vi å få deltakere også fra andre klubber.

Påmeldingsfrist 20 mai.
Påmelding til:
Jan Eivind Pettersen
E-post jan.pettersen@unn.no
Tlf 41638015

Det må minimum være 3 påmeldte for at vi kjører kurset.

Kursdeltakerne er også avhengige av å ha hoppere å dømme. Kretsen legger derfor opp til treningssamling i 70 m i Mobakken fredag kveld og lørdag formiddag. Det blir også trening søndag for de som ønsker det.

Troms hoppkomite dekker overnatning i hytter på Bardufosstun (det er 8 sengeplasser i hver hytte og vi fyller opp hyttene etterhvert)
For den som ønsker egen overnatting kan de få dobbeltrom for kr 700 inkludert frokost. Vennligst ring og meld dere på også for plastsamling.

Vi er avhengi av flere hoppdommere i Nord Norge så vi må prøve å fylle på. Man trenger ikke ha spesielle forkunnskaper bortsett fra at man liker hopp. Det blir gøy!

Vennlig hilsen

Jan-Eivind Pettersen

Tagger: