Hoppskolen startet – fremdeles mulig å bli med

Det var stor gjensynsglede fra i fjor da hoppskolen startet opp torsdag. De fleste som var med da tar en ekstra runde i år, og i tillegg var det mange nye. Det ble hoppet i samtlige bakker fra K6 til K70.

Hoppskolen går åtte torsdager framover. Deltakerne kan også stille opp på treningene på tirsdag, og fortsette å hoppe på torsdagene når skolen er over og vi går over til vanlig trening. Det er derfor ikke noe problem for flere å komme seinere. Vi regner også med at det vil bli god spredning på bakkene med så mange gjengangere så det skal gå greit å avvikle med flere deltakere. Det var i alle fall ikke tvil hos en del av de som kom og hadde prøvd seg i fjor; målet nå er 30’n!

Se mer informasjon på hoppskolens underside.

Det kommer til å bli hoppet i Grønnåsen denne helga også, blant annet av besøkende fra Alta. På søndag fra 12 – 14 holder vi «åpen bakke». Det blir anledning til å leie hoppski. Det er inkludert i prisen på hoppskolen at deltakerne kan komme og bruke ski, men de må sette igjen utstyret for hver gang. Vi oppfordrer de som vil hoppe ekstra utenom hopskolen til å samles søndag så det blir flere som holder på sammen!

Tagger: