Hoppskolen startet – åpent for flere

Hoppskolen startet 14. januar. Det var godt oppmøte og mange entusiastiske barn som stillte opp. Vi som arrangerte var fornøyde med at alle kom seg over hoppkanten i en av bakkene! Det viktigste i starten er å få barna til å kjenne seg trygge i bakkene – og ha det gøy. Det har også vært godt oppmøte på to Åpen dag-arrangementer i bakkene de siste søndagene, og det første rennet vi hadde i småbakkene under KM.

Det er full anledning til å komme på hoppskolen seinere også – det er bare å møte opp i Grønnåsen og ha med seg 400 kroner. Send gjerne inn påmelding på forhånd – det er litt enklere for oss.

På foreldremøte 28.1 ble det valgt tre oppmenn for de yngste hopperne som hopper i K6 og K12. Disse får nøkler til klubbhuset og skal først og fremst bidra til at det blir tatt initiativer til felles hopping også utenom tirsdag. Vi håper dette legger grunnlag for at flere får brukt de minste bakkene!

Opprinnelig omtale:
Hoppskolen startet tirsdag 14. januar kl 18 i Grønnåsen. Dette er et tilbud til alle som vil lære å hoppe – uansett alder. Møt opp litt tidlig første gangen for registrering og tilpasning av ski. Om du registrerer deg på forhånd gjør det arbeidet enklere for oss, men det er bare å møte opp. Dersom det ikke blir for fullt, går det også an å komme seinere om det ikke skulle passe første gangen.

Se nærmere omtale her: http://tromsohopp.no/?page_id=63

Det er også lagt ut informasjon om Hoppskolen på Facebook-sida til Tromsøhopp, se eget arrangement: https://www.facebook.com/events/1509247862634607/ . Hjelp oss med å spre informasjon om dette til vennene dine på Facebook!

Tagger: