Hoppskole 2019

Tromsø Skiklub Hopp har gleden av å invitere til årets hoppskole i våre flotte, nye hoppbakker, tirsdag 15. januar klokken 18:00. Hoppskolen vil gå hver tirsdag, i en K15 og en K6-bakke. Ved behov legger vi til rette for også mindre bakker, samt åpner for avansement til større bakker. 

Møt opp med vanlige skisko (nnn) så har vi hoppski til utlån. Vi oppfordrer alle utøvere til å ha med seg hjelm, enten skihjelm eller sykkelhjelm, ellers har vi noen hopphjelmer til utlån.

Vi har hoppkafé alle hoppskoletirsdager, hvor utøvere og tilskuere kan få kjøpe vafler, kaffe og saft. Hoppskolen koster 400,- pr. deltager, som inkluderer ett års medlemsskap i Tromsø Skiklub Hopp, og fritt utlån av hoppski til bruk i hoppanlegget og på andre hopprenn i skikretsen.

Kjør inn til Mortensnes på toppen av Erling Kjeldsens vei / Tverrforbindelsen, og følg Dramsvegen til du kommer til Ekrehagen skole. Mellom skolen og barnehagen er det skiltet til hoppanlegget, og det går brøytet bilveg hele veien inn til hoppanlegget.

Les mer og meld deg på på http://www.tromsohopp.no/hoppskole