Nå kan det hoppes også i K45 og K30

Oppdatering tirsdag:
Det ble måket snø på i unnarennet på K45 så hoppingen i den bakken kunne starte igjen. Sporet i K30 ble også noe forlenget; med flere med kan vi få det enda lenger opp. I K6 og K12 gjorde den lille snøen som kom at det ble litt mykere og gode forhold. Både hoppskolen og trening på torsdag går derfor som normalt, bortsett fra at K70 ikke kan brukes.

Søndag:
Hoppskolen på torsdag hadde fine forhold. De eldre hopperne har også opdaget den gamle sannheten om at småbakker er fine for å trene teknikk. Lørdag var det derfor en uformell liten samling i K12. Her ble det hoppet på tynne Xcuse-ski og trent nedslag. Både Christian og de andre som dro til med høye og lange svev måtte over ende noen ganger før de stod. Men Ida fra hoppskolen datt ikke. Og fikk pappa over hoppkanten også!

På søndag var det ny runde i K12 med en god blanding av begynnere og de som vanligvis hopper i større bakker. August og Sverre trente nedlsag – «Mye lettere å få til her! Vi blir jo trukket mye i konkurranser for å ikke gjøre det skikkelig». Så var det masse lek. Andreas dro til med 14 meter i 12’ern. Med skaufart klarte August å hoppe 10 meter i 6’ern også; de andre lå ikke langt bak. Småbakkene er slette og fine med gode spor i tilløpene, og det er bare å hive innpå litt løssnø og tråkke til når det blir for hardt.

Vi satte også i stand unnarennet og nederste del av tilløpet i K30. Det er nok snø rundt til at vi kunne spa inn og bygge opp selve sporet. Med litt vanning ble det riktig bra. Dag Nilssen, nybegynner av året og primus motor for initiativet, var også førstemann ut. August og Sverre fulgte på, men syntes farten var litt vel pressa fra nederste stålbom. Der har de en utfordring å øve på. Men det skal ikke så veldig mye jobbing til med spade og vannkanner før vi er et par avsatser til oppover og bedre fart. Velkommen til trening på tirsdag! Holder værvarselet, så skal vi til og med bli velsignet med et tynt dryss med nysnø…