Fine forhold i bakkene – hopp det du kan før mildværet!

Forholdene i bakkene er fine, selv om det er litt lite snø. Se Bakkene/akkurat nå for detaljer.

Treninger før jul
Treningen på mandag ble holdt i hoppbakkene. Ettersom det er meldt mildvær fra lille julaften, blir det også trening i bakkene onsdag 21.12 istedenfor på Alfheim. Vi framskynder oppstart til kl 18:00.

Dette blir de «offisielle» klubbtreningene før jul. Vi regner med at både trønderhoppere på ferie, skoleelever med fri og andre vil hoppe flere dager i tillegg. Oppfordringen er da å møtes kl 11 for de som har fri og vil hoppe på dagen og kl 18 for kveldshopping så vi er i bakkene samtidig. Legg også ut meldinger på Facebook-sida vår – Tromsøhopp – så flere vet om hva som skjer.

Romjula
I dag, tirsdag, er det meldt stort sett kaldt fram til lille julaften. Da er det meldt væreomslag med varmegrader og sludd, stigende temperaur og regn fra julaften og fram til 28. – 29.12. Se på yr.no. Vi legger i utgangspunktet opp til at vi skal samles i bakken et par dager i jula fra kl 11 så vi får utnyttet lyset, men må se an forholdene først for å se om det går an å hoppe. Vi tar sikte på å annonsere tider slik at vi kan treffes til felles hopping, og slik at folk som har lyst til å prøve å hoppe kan treffe oss. Beskjed blir gitt her og på Facebook/tromsøhopp når vi får sett et mer pålitelig oppdatert langtidsvarsel for romjula.

Oppstartmøte etter jul
Vi har oppstartmøte for hopperne tirsdag 3.1 kl 18. Da blir det orientering om treninger, opplegget for sesongen og renn. Vi håper at alle som har lyst til å hoppe i vinter kommer – både ungdommer og foreldre!