Sterke Tromsø-prestasjoner i Trøndersk hopphelg med NM på plast

Gutta fra Tromsø har gjort en meget god innsats i Trøndersk hopphelg:

Fredag – Steinkjer
Hopphelga startet med renn i Steinkjer på fredag. Her fikk de to unggutta våre i B-klassen fine resultater; Espen Eriksen slo til med en 2. plass og bekreftet dermed at han kan hevde seg i toppen, slik det skjedde for to uker siden da han vant for første gang. Jonas Sandell fikk en flott 9. plass i samme klasse. Gutta våre i A-klassen og Elite kom litt lenger ned på listene. Se resultater her

Lørdag – Granåsen i Trondheim
I rennet på lørdag i Granåsen fortsatte Espen og Jonas å hevde seg i toppen i B-klassen. Espen ble nummer 3, mens Jonas kom på 6.plass. Jonas som er yngst og nyest i både hoppsporten og konkurranse med seniorer får nå virkelig lønn for all treningen han har lagt ned med de beste resultatene han har hatt så langt.

I A-klassen slo Johann Forfang til med 1. plass. Det var også gledelig at Alexander Henningsen fulgte fint opp og ble nr 13.

I eliteklassen kom Tord Hammer på 14. plass. Dette er meget godt når det skjer i konkurranse med flere av de beste fra landslaget.

Se resultater her

Søndag – NM i stor bakke på plast i Granåsen
Tord er etter hvert godt etablert i eliteklassen, og det var ingen stor overraskelse at han kvalifiserte seg til andre omgang. Av unggutta våre var det bare Johann som klarte det samme.

Anders Bardal ble norgesmester. I en konkurranse med de beste fra landslaget, er det meget godt av Tord at han hopper seg inn på en 12. plass. Johann var ikke snauere enn at han ble nummer 20. Det er meget sterkt av en junior som får lov til å hoppe sammen med de voksne gutta for første sesong. Han ble da også den best plasserte av alle juniorene i konkurransen.

Se resultater her

Tagger: