Stor glede over å komme i gang igjen

Søndag var det gode forhold og stor aktivitet i alle de tre minste bakkene i Grønnåsen. Det var mange som hadde ventet på å få hoppe, og det var stor glede over å komme i gang igjen. Innetrening på rullebrett er nå en gang ikke det samme som luftige svev.

Byavisa Nordlys kom på besøk i K12. Gutta som holdt på der var ikke så opptatt av hoppuka og Anders Jakobsen som journalisten; her var det egne mål for sesongen som gjaldt. En skulle sette bakkerekord, en annen hoppe ned i granskauen.

Det har vært en lang periode hvor det ikke har vært nok snø til å hoppe i Grønnåsen. Da det begynte å snø på fredag, ble de to største bakkene rullet. Lørdag ble det tråkket og måket. Årets første hopp ble tatt i K12 og K45, og vi fikk akkurat nok snø til å få lagt spor i K30. Dessverre har det oppstått en stor issvull i K70 på den vanlige plassen som gjør at vi ikke kan bruke bakken før den er fjernet eller dekket av mer snø.

Det blir meget spennende med været framover. Det er meningen at vi skal over til treninger på tirsdag og torsdag i hoppbakken, og fortsette inne på Alfheim på onsdager. Været vil avgjøre hva vi får til ute. Det vil bli gitt beskjed på nettsida og fjesboksida Tromsøhopp om treningsopplegget.