Barmarksamling Hopp og Kombinert i Øverbygd 23-25. september

Barmarksamling Hopp og Kombinert i Øverbygd 23-25. september

Aldersgruppen: Gutter og jenter 10 – 15år

Øverbygdhopp inviterer herved til barmarksamling Hopp og Kombinert i Øverbygd. Vi gleder oss til sesong 2016-17 og ønsker å starte den med en samling. Samlingen vil ha Øvergård Montessoriskole som utgangspunkt for både trening, sosialt og overnatting.

Gratis overnatting i Øverbygd helga 23-25. september:

Vi har fått låne Øvergård Montessori skole for overnatting på skolen, det er det tilgjengelige gymsal, garderober med dusj og skolekjøkken for fellesmåltider.

http://www.overgaardmontessoriskole.no/

Vi legger opp til at det kan lages felles måltider på skolekjøkkenet, feks taco på lørdag kveld. Dette kan vi snakkes om når dere møter på fredag. Deltakeravgift er ikke ink måltider så evtuelle fellesmåltider deler vi på.

Påmelding:

Vi ønsker bindende påmelding, innen fredag 16. september, til epost fosslund@online.no. Hver klubb som ønsker å overnatte på skolen må stille med en ansvarlig person som føres opp ift innmelding til kommunen(Brannvakt). Jeg ønsker helst en felles påmelding fra hver klubb.

Påmelding må inneholde

– Antall personer på overnatting og klubbansvarlig ifm overnatting.

– Navn og alder på barnet som ønsker å delta på treningssamlinga. Skriv også litt om barnet ønsker å være med på rulleskiøkt.

– Før opp om deltakeren har terrengsykel.

Deltakeravgift for treningssamling:

300,- Betales til Øverbygd hopp kontnr: 4776 14 88844

Tidsplan:

Første treningsøkt vil være på fredag 23. september kl 1800. Siste økt på søndag blir ca kl 1500. Detaltjert program og pakkliste vil sendes ut i uke før samlinga.

Kontaktperson:

Merete Fosslund epost: fosslund@online.no

image

image