Alexander kom med til Ungdoms OL!

Alexander Henningsen er i siste liten tatt ut av NSF til å reise til ungdoms-OL i Tsjekkia .

Alexander var dessverrre for ujevn i uttaksrennene til å komme med direkte. Han ble i steden første reserve. Men en av de uttatte ble skadet. Dermed fikk Alexander beskjed om at han kom med likevel. Beskjeden kom klokka 15.30 på torsdag mens han var hjemme i Tromsø. Han ble han bedt om å møte i Oslo fredag klokka 11, ferdig pakket og klar til precamp med olympiatoppen. Knapp beskjed, men Alexander heiv seg rundt og fikk første fly sørover for å plukke opp sakene sine i Lillehammer på veien.

Phillip Sjøen, Bækkelaget SK og Kollenhopp, var den som i utgangspunktet tatt ut. Men han var uheldig og fikk kneet ut av ledd i forbindelse med turntrening på onsdag. Alexander sier han synes synd på ham som ikke kom med på grunn av skaden og ønsker ham god bedring.

Nå venter det precamp og så en uke med ungdoms OL i Liberec. Der skal Alexander delta i både individuellt hopp og laghopp. Han reiser sammen med to andre utøvere fra Tromsø, Silje Theodorsen i langrenn og Nikolai Forsberg i skiskyting. Det kommer til å bli en opplevelse for livet og en god erfaring for alle tre å ta med seg videre i idrettskarrieren!

Vi har lagt merke til gode prestasjoner av Alexander i Norgescupen i det siste og ønsker ham lykke til i Tsjekkia!

Tagger: