Norgescup på Lillehammer i helgen

Søndag
På søndag kom Johann Forfang på 10. plass i eliteklassen i skarp konkurranse. Det første hoppet hans på 130 meter var på lengde med de beste, men i andre omgang slo han av til 122,5m

Utover dette var det hopperne våre i B-klassen som kom lengst opp på resultatlista. Jonas Sandell fortsetter å hoppe jevnt og godt og fikk en 7.-plass etter hopp på 122 og 123 meter. Christian Haugan bommet på hoppet i førsteomgangen så han kom litt seint ut og var tilbake der han startet på første prøvehopp med 108m. I andreomgang fikk han bedre timing og landet på 115m. Det holdt til en 13 plass. Det bør også nevnes at Idar Marø fra Alta fortsatte en flott helg med å komme på 2.plass selv med fall.

Resultatliste her

Bilder fra rennet her

Lørdag
Jonas Sandell leverte et av sine beste resultater med en 5. plass i RC B på lørdag. Fredag under trening perset han med et hopp på 135 meter. Han hopper stabilt og godt for tiden. Det var også svært gledelig sett med nord-norske øyne at klassen ble vunnet av Idar Marø fra Alta. Christian Haugan kom på 9. plass. På prøvehopping fredag startet han med 108m og la på 4m for hvert hopp. Framgangen fortsatte, og Christian var kanonfornøyd med 9 plass i en konkurranse med høyt nivå. Dette er hans andre konkurranse siden han var 14, og han har bare trent ett år siden han fant fram skiene igjen.

I eliteklassen leverte Johann Forfang igjen et meget god renn med 8. plass. I første omgang ble han hindret av at brillene dugget og måtte trekke seg noe. Men i andre omgang fikk han fullført svevet, landet på 133 meter og fikk jevnt 18 i stil. Denne gangen var B-landslaget med, så her var det hardere konkurranse enn når de er på reise. Tord Markussen Hammer ble nummer 16. Rennet ble vunnet av en annen som har lært å hoppe i Grønnåsen; Vegard Swensen som hopper for Asker hadde to hopp på 132,5 meter og stilkarakerer på rundt 19.

I A-klassen kom Alexander Henningsen på 16 plass.

Resultatliste: http://www.skiforbundet.no/hopp/BUFF%20NC/Resultater%20BUFF%20NC%20vintyer%2020112012/Resultatliste%20Buff%20NC%20Lillehammer%207%20januar%202012.pdf

Torsdag:
Tromsøhopperne stiller mannsterke på startstreken under Norgescupen på Lillehammer i helga: 6 stykker. Følg rennet hos Skiforbundet her. Start kl 12 både lørdag og søndag.

Tagger: