Blåmann starter opp igjen med lørdagshopping og hoppskole

Blåmann i Ersfjorden starter opp igjen med et flott tilbud på lørdagene framover til barn som er interesserte i å prøve seg i hopp og kombinert.

Invitasjon fra Blåmann
Skigruppa til IL Blåmann vil også i år arrangere skirenn og hoppskole som del av Telenorkarusellen. Første renn var lørdag 5. februar på Ersfjordeidet. Vi vil i år arrangere 6 renn. Påmelding fra klokken 1045. Start klokken 1130. Hoppskolen vil starte etter skirennet, ca klokken 1230.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til familieskirenn med hyggelig stemning, lave priser og fine premier til alle barn som deltar.

Mvh
Trond Hjort-Larsen – Tlf: 9518 4656
På vegne av Skigruppa IL Blåmann

Mer informasjon vil legges ut fortløpende på Blåmann sine hjemmesider.

Samarbeid med Tromsø skiklub
Fra Tromsø skiklub oppfordrer vi alle våre rekrutter og andre som er interesserte i hopp og kombinert til å benytte seg av dette tilbudet. Blåmann har «Jossabakken» som ligger mellom vår K12 og K30 i størrelse – bakkerekorden er visstnok 28 meter. Den er derfor fin å prøve seg i for de som hopper mye i K12 hos oss og har lyst til å jobbe seg videre opp i bakkestørrelser med kurs for K30. I februar har Blåmann også bygget en K5 og en K10 i snø så det er et godt tilbud også for de yngste.

Blåmann er den eneste klubben i Tromsø utenom oss selv som driver med hopp. Vi vil derfor samarbeide med dem ved at de får låne våre rekruttski til lørdagsrennene sine.

Hvor er Jossabakken?
De tre bakkene ligger med ca 30meters mellomrom bak (syd for) fotballbanen på Ersfjordeidet. Parkering er på toppen av eidet på høyre siden av veien når dere kommer fra byen. Dere må gå rundt fotballbanen (best på østsida). Bakkene ligger ca 100m syd for fotballbanen, bak en liten høyde. Det kjøres opp løype hvor det vil være greit å gå til fots eller på ski.

Tagger: