Avlyst trening – men kulde og gode forhold i Øverbygd til vinterferien

Treninga i dag torsdag avlyses på grunn av forholdene i K12, K30 og K45 etter langvarig mildvær og regn. Til tross for porselenssporet i K70 er det såpass mye å gjøre der også at det ikke blir hopping i dag.

Da er det hyggelig å få følgende invitasjon fra Øverbygd:

«Hei!
Yr.no melder om kuldegrader fra torsdag i Øverbygd, noe snø torsdag og fredag men lite snø lørdag og oppholdsvær søndag. Svak vind fra sør, som ikke merkes i bakkene som ligger rett mot nord. Det betyr at det blir ei fin hopphelg. Noe jobbing med preparering lørdag formiddag, og så er det hopping i alle bakkene!
Odd og jeg vil også jobbe i bakkene fredag ettermiddag, så de som har anledning er hjertelig velkomne til å hjelpe til. Det blir nok en del arbeid med å måke snø ut av tilløpene og å rulle og slådde storbakken.

Hei hopp!

Ivar»

Hoppbakkene i Skjærhaugen ligger i grei kjøreavstand fra andre steder folk kanskje oppsøker til helga eller utover i vinterferien, som slalåmanlegget i Målselv (ca 3 mil unna), Bardufosstun, Polarbadet og PolarZoo. Den nyeste bakken deres – K28 – er nå klar for hopping. Den vil være et fint alternativ for de som er på vei over fra vår K12 til K30. Et par av rekruttene i Øverbygd har akkurat begynt å bruke den.

Fra klubben skal i alle fall Elvevoldene innover til helga. Bruk Tromsøhopp på Facebook for å gjøre nærmere avtaler eller ring!

Kontaktpersoner i Øverbygdhopp:
Ivar Solberg, telefon 413 35 291
Odd Thomassen, telefon 970 48 144