Tromsø nr 4 i junior NM for lag

Junior NM i Oslo ble preget av varmebølgen på Østlandet. Det ble individuelt kveldsrenn på fredag i Midtstuen, og tidlig start på lørdag for laghoppingen i samme bakke. Konkurransen i stor bakke i Holmenkollen lørdag måtte dessverre avlyses da tåka lå tjukk som graut og prøvehopperne bare hørtes.

Johann Forfang var blitt nogenlunde frisk igjen og ble bestemann av våre på 14.-plass på fredag. Alexander Henningesen kom rett bak på 16.-plass. Jonas Sandell ble nr. 31 og Espen Eriksen 49.

I lagkonkurransen hoppet Jonas, Alexander og Johann jevnt godt alle sammen. Det holdt til en 4.-plass. Hadde det vært individuelt hadde de blitt hhv nr 21, 12 og 8, så her har gutta virkelig strukket seg når laget har inspirert. Vi gratulerer – dette er meget godt av et ungt lag som enda har flere år som juniorhoppere foran seg! Noen av de andre lagene som var høyt oppe var langt mer ujevnt sammensatt, og dermed kom våre for eksempel foran Oslo sitt lag med Philip Sjøen fra juniorlandslaget. Nordland ble nr 12, mens Finnmark kom på 14.-plass med 13-åringen Anna Strøm på laget.

Omtale og resultater på Skiforundet sine hjemmesider her.

Tagger: