Tord Hammer med seier og disk i Norgescupen

Tord Markussen Hammer slo til med seier i A-klassen i det siste av de tre rennene i trøndersk hopphelg 28. – 30.januar. Helga kunne ha blitt riktig god sammenlagt med en 6. plass fra det første rennet. Men på lørdag glemte han dessverre å lukke hoppdressen skikelig. Reglene i hopp er så strenge at det var nok til å bli diskvalifisert; hopperne på dette nivået skal ikke ha noe hjelp av dressen til å fly langt.

Aleksander Henningsen har også hatt en god helg. Hen er yngst i cupen og hopper i B-klassen. I de tre rennene fikk han 7., 4. og 2. plass. Dette var fin og jevn hopping som ble belønnet med en 4. plass totalt. Dermed ble det mange verdifulle poeng i cupen for både han og Tord.

Espen Eriksen er også førsteårs NC-hopper fra Tromsø. Han fikk det ikke til å stemme denne helgen og nådde dessverre ikke opp. Vi ønsker bedre lykke neste gang!

Tord og Aleksander ble belønnet med å bli tatt ut til NM i stor bakke i Holmenkollen tirsdag 8. februar etter dette rennet. Til NM er det kun de 75 beste som blir tatt ut

Tagger: