Renn i småbakkene og åpen bakke søndag 27.3

På søndag blir det åpen bakke og hopprenn i de minste bakkene. Fra kl 11 blir det åpen bakke og anledning til å komme og hoppe. Vi har ski til de som har lyst til å prøve seg – også begynnerski med NNN-binding så barn kan bruke sine vanlige langrennssko. Kl 13 starter vi renn i først K6 og K12, deretter K30. Bommen reguleres etter hoppernes ønske både i K12 og K30. Etterpå blir det premieutdeling med enkel premiering til alle.

Startkontingent kr 50,- som inkluderer leie av ski for de som måtte ønske det. Vi tar gjerne i mot påmelding på forhånd via nettsida. Påmelding skjer ellers i klubbhuset inntil 30 minutter før rennet starter.

Hopperne som vanligvis hopper i K45 utfordres til å stille opp i K30 med Dragon-ski for å utfordre teknikken. Det er påbudt med hjelm ved hopping i K30.

Kafeen blir åpen fra kl 12.

Dersom du har lyst til å se NM i langrenn på Kvaløysletta først, så rekker du rennet likevel. Ta med de yngste og kom innom og prøv hopp! Det er også anledning til voksne som har lyst til å prøve seg. Vi har hatt flere besøk fra Telemark-miljøet i det siste og åpner gjerne kvinneklasse.

Velkommen!