Espen Eriksen vant for første gang i Norgescupen

Flere av Tromsøhopperne utmerket seg med gode plasseringer i sine klasser under Norgescupen på plast i Midtstuen i helga.

Høyest opp på resultatlista var det Espen Eriksen som kom. På søndag vant han B-klassen sammen med Torgeir Anzøen fra Asker skiklubb. Det var en jublende glad gutt som dermed kunne notere seg for sin første seier i Norgescupen, hvor han hopper sammen med seniorhoppere. – Æ syns det gikk bra, og er veldig fornøyd med at det holdt til seier, smilte Espen etterpå. – Lørdag hoppa æ et bra prøvehopp, men i konkurransen ble det alt for spent og alt for mye tenking. Da ble det en 8. plass Søndag greide æ å slappe mer av og stole mer på mæ sjøl og at æ ville klare å gjøre oppgavan mine. Og da gikk det! Samtidig vet æ at mine topphopp e bedre, og æ skal jobbe knallhardt fremover for å få mer stabilitet på de gode hoppan.

En annen som har god grunn til å være fornøyd er Tord Hammer, som leverte enda et renn i toppen av eliteklassen. På lørdag fikk han en 3. plass, mens han ble nr 6 på søndag.
-Jeg er veldig fornøyd med hoppingen, særlig på lørdag, sier Tord. – Selv om jeg følte at det ikke klaffet helt på søndag hang jeg likevel ganske bra med. Det er artig å se at hoppinga er stabil på et godt nivå. Med knappe tre uker igjen av plastsesongen er det bare å peise på!

Johan Forfang leverte også to gode konkurranser og endte på 8. plass i A-klassen i begge konkurransene.

Resultater lørdag her.

Resultater søndag her.

Tagger: