Fremdeles anledning til å bli med på hoppskolen

Hoppskolen startet tirsdag 13. januar. Det er imidlertid bare å melde seg på fremdeles – se mer om hoppskolen her. Det har vært god påmelding og mange interesserte på arrangementene i regi av Barnas turlag og da klubben hadde åpen hoppbakke. Vi vil fortsette med dette i samarbeid med de som går på hoppskolen.

Eldre innlegg
Vi har laget en plakat som vi gjerne deler ut og håper mange kan hjelpe oss med å spre. I år viser den klubbens elite og nybegynnere i skjønn forening med Johann Forfang i svevet i ett av hoppene som sikret ham plass i hoppuka, og Asta Elvevold som er foreviget på sitt første hopprenn. Drømmen om å mestre og ha det artig er nok den samme, men ambisjonene er ulike – og sånn skal det være. Du kan også gå inn på Tromsøhopp på Fjesboka og invitere venner gjennom arrangementet Hoppskolen, eller bare legge ut omtale av Hoppskolen med lenke på din egen side.

Les mer om hoppskolen her.

Det ble en fin tjuvstart på hoppskolen for de som kom på Barnas turlag sitt arrangement i Grønnåsen 6. januar. Det var artig at det var flest jenter som stilte fra turlaget, og flere sa de ville melde seg på hoppskolen. DNT ung vil også legge en aktivitetsdag for de litt eldre noe seinere i sesongen.