Hoppbursdag en knallsuksess for Anna

Hva gjør man når man vil dele det morsomste man vet om med vennene sine? Man inviterer dem til fødselsdagen sin og lar dem få prøve! Anna Elvevold hadde selv klekket ut ideen om at hun vil invitere klassen til hoppbursdag på 10-årsdagen sin. Så hun sendte ut invitasjon med et flott bilde av seg selv fra sommerens hopping i Ørnskjøldsvik:

Men ville de komme? Anna var spent. Hun hadde jo selv vært med på å si til avisa at hopping er for de tøffeste. Nå ville hun vise at det ikke er så skummelt, men bare artig, å hoppe i småbakkene.

Alle de 16 inviterte kom, både jenter og gutter. Etter en liten matbit var det inn i skirommet for å finne hoppski og støvler og ut i bakkene. Storebrødrene hadde vært og tråkket den nyfalne snøen så de lå der myke og innbydende.

Det var ingen grunn til engstelse. En del av ungene ble veldig ivrige etterhvert og stod i kø for å få hjelp med bindinger og komme seg på bommen i 12-meteren. Ingen av de hadde hoppet før. Opplegget var en kjempesuksess, og både unger og foreldre kosa seg godt, også de som ikke ville prøve ski. Planen var at bursdagen skulle avsluttes med kaker den siste halvtimen, men noen spiste bare litt i full fart før de sprang ut for å hoppe mer. Og da det var slutt, ville de ikke gå hjem men bare fortsette å hoppe. En ville gjerne ha hoppbursdag selv, og andre snakket om å komme tilbake og hoppe mer.

Lillebror Abel (6 år) gjorde sine første hopp i 12 meteren. Inntil nå har han nøyd seg med å se på. Men etter bursdagen ble han helt «bitt av basillen». Han ble ikke mindre stolt av at de store 4 klassingene skrøt av han. Nå er han oppildnet av storebrødrene og sier han skal bli den yngste som har hoppet i K70…

Har du også lyst til å ha hoppbursdag eller annet for barn?
På et vis var dette en liten feiring for klubben også. Vi fikk en stor presang i hus for en uke siden med
20 nye rekruttski fra Skiforbundet som gjør at vi nå lettvint kan tilby unger å komme og hoppe på lette hoppski for begynnere eller drive med skileik på ski med tvillingtupper. Anna sin fødselsdagsfeiring er et godt eksempel på en type arrangement vi kan legge til rette for hvis det er andre som har lyst til å gjøre noe liknende – på en fødselsdag eller annen anledning. Det er bare å ta kontakt – se kontaktinformasjon øverst på siden eller under informasjon om klubben.