Hopp på onsdagsrennet 20. februar

Onsdag 20 februar blir det anledning til å prøve hopp på onsdagsrennet. Hoppklubben lager hoppbakke sammen med TSKL i skileikanlegget i sørenden av skistadion på Templarheimen. Her stiller vi opp med lette hoppski for barn. De har NNN-bindinger slik at de kan brukes uten at det er nødvendig å skifte sko. De som har lyst til å prøve, kommer bort til bakken enten før eller etter at de har gått langrennet. Da er det bare å bytte ski og begynne å hoppe. Vi gir enkel instruksjon i hoppteknikk så langt kapasiteten rekker.

Mer om onsdagsrennene på hjemmesida deres her.

De som har lyst til å hoppe mer, kan stille opp på hoppskolen som vi arrangerer på tirsdager kl 18 i Grønnåsen. Selv om vi har annonsert den for 8 tirsdager, fortsetter vi å hoppe så lenge som det er forhold for det slik at det ikke er noe problem å begynne nå. Les mer om hoppskolen her.

Øverbygdhopp og kombinert inviterer også til kombinertrenn kommende søndag. Her er det flotte begynnerbakker i K5 – K15 som mange langrennsløpere vil kunne beherske lett – og anledning til å låne ski med NNN-bindinger. Det blir skøytelangrenn etterpå – og der pleier hopperne å ha en ulempe! Mer informasjon her.

Blåmann har også startet opp igjen med sine lørdagsarrangementer hvor det er langrenn og hopp. De har også hoppski med NNN-bindinger til utlån.